Over PROF BOUW

BouwenKlussenRenoveren

Prof Bouw is een gedegen klus-, bouw- en renovatiebedrijf dat in april 2015 is opgericht door Piotr Smialkowski, een vakman met jarenlange ervaring.

Totaalaanpak: één aanspreekpunt

Het voordeel voor u als klant is dat we vele diensten aanbieden in eigen beheer. Hierdoor doet u zaken met één partij en heeft u één aanspreekpunt. Het resultaat hiervan is vaak een lager factuurbedrag, vlotter uitgevoerde klussen en betere service.

Professionaliteit en degelijkheid

Zoals de naam al doet vermoeden hanteren we een professionele werkwijze en staan voor vakmanschap. Verder onderscheiden we ons van onze concurrenten op het gebied van goed advies en klantvriendelijkheid.

De betere service

Prof Bouw laat u niet in de kou staan als u voor onprettige uitdagingen komt te staan, of als u eventuele op- of aanmerkingen heeft over een door ons uitgevoerde opdracht. We zijn goed bereikbaar, ook buiten kantooruren, en komen de situatie snel opnemen. We gaan uitdagingen niet uit de weg en denken in oplossingen waar u echt wat aan heeft.

Gratis thuisbezoek met offerte

Met onze werkwijze en goede service hebben we in deze korte periode al veel klanten tevreden gemaakt. Wilt u meer weten? Kijk gerust verder op de website en bel of mail ons voor meer info. U kunt gratis en vrijblijvend een thuisbezoek aanvragen, waarbij u direct advies en een offerte ontvangt. We stellen ú als klant gráág tevreden!

Meer weten over ons?