Verbouwen

BouwenKlussenRenoveren

Bij een verbouwing is het belangrijk dat u zaken doet met een professionele en betrouwbare partij. Samenwerking met Prof Bouw begint dan ook altijd met een goed gesprek, waarbij uw wensen onder de loep worden genomen en we u professioneel advies bieden. Vervolgens bieden we u een duidelijke en heldere offerte aan, zónder verborgen kosten.

Mogelijkheden

Bij een verbouwing is het (ver)plaatsen van muren (uitgezonderd draagmuren) en deuren geen enkel probleem. We werken uitsluitend met goed materiaal, waaronder hout van hoge kwaliteit, dat zo min mogelijk werkt en geen barsten vertoont. Ook gebruiken we alleen rvs schroeven, zodat de verf of stucwerk achteraf niet loslaat en u niet voor vervelende verrassingen kan komen te staan, wat soms wel het geval is bij de onze, minder professionele, concurrenten.

Daarnaast worden zaken zoals waterleidingen, elektra, kabels en gasleidingen altijd zeer netjes afgetimmerd en weggewerkt.

Totaalaanpak

Een ander voordeel bij ons is dat we vele specialismen en werkzaamheden zelf uitvoeren, waardoor u maar één partij over de vloer heeft en dus één aanspreekpunt. Bovendien bevordert dit ook de uitvoertermijn en drukt het de kosten. Zo bent u bij ons vaak niet alleen sneller klaar, maar kunt u vaak ook flink wat geld besparen.

We verbouwen verschillende soorten objecten: van nieuwbouwwoningen tot bedrijfspanden, van winkels tot sportobjecten.

Met Prof Bouw heeft u in ieder geval de zekerheid dat het werk professioneel wordt uitgevoerd en alles er na de verbouwing piekfijn uitziet. Ook alle rommel ruimen we achteraf op; dit valt onder onze standaardservice, zodat u als klant zorgeloos kunt genieten van de nieuwe look van uw woning of bedrijfspand.

Denkt u aan verbouwen of renoveren? Neem dan eerst contact op met Prof Bouw!

Meer weten over verbouwen?