Betegelen

BouwenKlussenRenoveren

Een mooi betegelde ruimte is een lust voor het oog. Prof Bouw adviseert u bij het uitkiezen van de juiste tegels en voert de klus gedegen uit. Details zoals kaarsrechte voegen en nette afwerking van de hoeken zorgen voor een prachtig, strak eindresultaat. Dus of het nu gaat om de douche, badkamer, hal, keuken of andere ruimte: ook voor tegelzetten bent u bij Prof Bouw aan het juiste adres.

Voorbereiding

Zoals bij iedere andere klus gaan we ook hierbij professioneel te werk en bereiden alles goed voor. Eerst moet bijvoorbeeld de ondergrond worden geëgaliseerd. Bij een vloer gebeurt dit met een zogeheten mortelbed cement en bij een muur met stucwerk.

Hoe beter de ondergrond wordt voorbewerkt, hoe beter het eindresultaat. Dit begrijpen we maar al te goed. Bovendien werken we met zeer goed gereedschap, zoals een speciale tegelsnijmachine, en werken we uw tegelwerk uiterst netjes af. Zo ziet u direct het verschil tussen een opdracht die is uitgevoerd door Prof Bouw en door een minder kundige aannemer.

Neem geen risico en laat uw tegelwerk door ons uitvoeren. Voor de hoge kwaliteit die we leveren hanteren we zéér scherpe prijzen. Neem vandaag nog contact op voor meer info!

Meer weten over betegelen?