Dakkapellen

BouwenKlussenRenoveren

Wilt u meer ruimte en licht in uw woning? Dan is een dakkapel vaak de beste oplossing. Bovendien geeft het de buitenkant van uw huis ook een mooiere, grootsere aanblik en verhoogt het vaak de verkoopwaarde.

Prof Bouw levert en monteert dakkapellen van de beste kwaliteit. U kunt kiezen uit een kant-en-klaar, geprefabriceerd (prefab) model, dat alleen maar hoeft te worden geleverd en gemonteerd, of een ter plekke opgebouwd exemplaar.

Materiaal

Een dakkapel heeft doorgaans een houten basisconstructie. Voor de zijwangen en boeiboorden (de buitenkant) wordt hout of kunststof gebruikt. Het grootste voordeel van een houten buitenkant is het mooie en sfeervolle uiterlijk.

Het voordeel van kunststof is dat het onderhoudsarm is, goed isoleert en een lagere aankoopprijs heeft. Er kan worden gekozen uit twee soorten kunststof: Trespa of Keralit. Trespa bestaat uit vlakke, gladde platen; Keralit daarentegen bestaat uit schroten met een houtnerfstructuur.

Werkwijze

Als u interesse heeft in een dakkapel bespreken we eerst met u wat uw wensen zijn. Denk hierbij o.a. aan het gebruikte materiaal, de gewenste dikte van de basisconstructie en of u een prefab model wenst, of een ter plekke opgebouwd exemplaar.

Afhankelijk van het gekozen model duurt de montage doorgaans 1 à 2 werkdagen. Bovendien hanteren we zéér scherpe prijzen.

Laat u een nieuwe dakkapel plaatsen? Dan kunnen we u aansluitend van dienst zijn met dakreiniging, zodat uw hele dak er meteen piekfijn uitziet. Klik hier voor meer info hierover.

Heeft u interesse? Neem vandaag nog contact op met Prof Bouw voor meer informatie.

Meer weten over dakkapellen?