Schilderen

BouwenKlussenRenoveren

Schilderwerk is bepalend voor het uiterlijk van uw woning. Bij Prof Bouw begrijpen we dat heel goed, vandaar dat we ons werk secuur en gedegen uitvoeren. Aan de details zoals bijvoorbeeld scharnieren kunt u zien of u met een professionele óf minder professionele schilder te maken hebt. Zo haalt een vakman bij het schilderen van een deur bijvoorbeeld alle beslag, scharnieren en slotjes los en schildert alleen uw deur, niet de scharnieren.

Werkwijze

Een goede voorbereiding is het halve werk. Ten eerste kunnen wij u helpen met het kiezen van de juiste kleuren.

Als dit gedaan is, zorgen we ervoor dat de ondergrond wordt geschuurd en schoongemaakt. Meubels en dergelijke worden goed afgeplakt, zodat u géén verfresten heeft op uw meubilair, ramen etc. Bij buitenschilderwerk zorgen we voor steigers.

We werken netjes en doen alles in goed overleg met de klant. Behalve precisie houden we ook van doorwerken. Doordat we vaak minder lang doen over een schilderklus is het uiteindelijke factuurbedrag vaak lager dan bij onze concurrenten en dus goed voor uw portemonnee.

Kwaliteit

We gebruiken uitsluitend verf van de beste kwaliteit, zoals van de merken Sigma of Sikkens. Hierdoor wordt voorkomen dat er zich bijvoorbeeld luchtbelletjes in de verf vormen. Bovendien hard de kwalitatief goede verf mooi en goed. Daarnaast zit er een jarenlange garantie op de verf, waardoor u de zekerheid heeft dat u nog lang plezier kunt hebben van het mooie uiterlijk van uw woning.

Zoekt u een schilder? Neem dan contact op met Prof Bouw. We zijn u graag van dienst.

Meer weten over schilderen?