Trappen en balustrades

BouwenKlussenRenoveren

Bij trappen balustrades staan veiligheid en degelijkheid voorop; ook bij Prof Bouw. Maar behalve dat mogen ze natuurlijk ook mooi worden uitgevoerd. Dat begrijpen wij als geen ander.

Houtwerk

Omdat we gespecialiseerd zijn in houtwerk, maken we robuuste, mooie trappen en balustrades, en natuurlijk trapleuningen. Dit alles kunnen we netjes voor u afwerken met een verf- of laklaag, of onbewerkt laten, voor een sfeervolle, rustieke uitstraling.

Alles in één

Doordat we zelf houten trappen bouwen, kunnen we u een totaalaanpak bieden, waarbij we zelf direct trapleuningen en balustrades maken die ideaal passen bij de trap zelf en aansluiten op uw wensen en behoeften. Zo wordt alles één mooi geheel en bent u meteen klaar wanneer we ons werk af hebben. Ook het bouwen en monteren van kinderhekjes is voor Prof Bouw een kleine moeite.

Roestvrij staal [rvs]

Verder monteren we ook balustrades en trapleuningen van rvs. En als u zelf een complete trap van rvs bestelt, kunnen we ook deze bij u monteren. Het grote voordeel van roestvrijstalen constructies is het moderne uiterlijk en de duurzaamheid: ze gaan een leven lang mee en vergen geen onderhoud.

Wilt u ook een robuuste, mooie trap? Bel vandaag nog met Prof Bouw voor vrijblijvend advies!

Meer weten over trappen en balustrades?